Всі категорії
Додати товар

Пластини для прання дитячої білизни концентровані 30 шт.

142 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип продукту: Листочки для прання
Тип прання: Ручне прання
Кілька примірників у наявності

Інноваційні пластини створені на основі рослинних інгредієнтів. Натуральні компоненти не шкодять шкірі рук. Ніжний, безпечний догляд за вашим одягом, надають свіжості та не шкодять тканинам.Концентрована формула: за того ж дозування концентрація активної речовини до 5 разів перевищує концентрацію звичайного прального порошку. Екологічний продукт. Не зашкодить вашому септику. Миттєво розчиняється у воді, висока ефективність і відсутність осаду.Ефективно відпирає й запобігає бактеріальному розмноженню. Не залишають розводів на одязі. Підходить для прання дитячої білизни.

Розмір пластини 7*11 см

В одному пакованні 30 пластин.

Спосіб застосування:

Пластину необхідно поміщати в барабан, разом із брудним одягом. 1 пластина з розрахунку на 1 кг одягу. 2 пластини для більш забрудненої білизни

Під час прання одягу рекомендується замочити її в пральній машині на 20 хвилин, ефект видалення плям буде кращим. Для більш в'язаних плям рекомендується застосовувати засіб для виведення плям. Пластини це замінник прального порошку, але не засіб для виведення плям. Не варто на них накладати неможливих результатів. Пластини зручні у використанні, займають мало місця, зручно брати із собою в поїздку.
Склад

Основні інгредієнти: екстракт кокосової олії, деіонізована вода, пом'якшувач води, ароматизатор свіжості, полімерний кондиціонер, бактеріостатичний агент.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари