Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Серветки для прання чорного одягу dr. beckmann 2в1

199 грн
Опис

Виробник: Dr.Beckmann
Тип продукту: Листочки для прання
Тип прання: Автомат

Кілька примірників у наявності

Чорний колір - це класика моди і одночасно тренд. Будь то джинси, сорочка чи "маленьке чорне" - з чорним кольором ви готові до всіх подій. Однак з часом, через часте носіння і багато прань, інтенсивність кольору і привабливість чорних предметів одягу можуть погіршуватися. Глибокий чорний стає сірим, а поверхня стає шершавою, і з'являються неприємні катишки (пілінг).

Серветки Dr. Beckmann Intensiv-Schwarz-Tücher 2в1 з інноваційною формулою для догляду за кольором і волокнами відновлюють чорний колір вашого одягу. Крім того, ці серветки швидко і легко захищають ваші речі від вигорання під час звичайного прання в пральній машині. Високоякісна текстильна фарба в серветці з'єднується з волокнами під час прання і перефарбовує ваші вигорілі речі, роблячи чорний колір більш інтенсивним і довговічним. В той же час ферменти, які входять до складу серветок, розгладжують шершаві волокна і запобігають утворенню катишків (пілінгу). Для доглянутого чорного кольору ваших речей, які будуть виглядати як нові, з мінімальними зусиллями.

Корисні поради:
- Дотримуйтесь рекомендацій по догляду на етикетках одягу.
- Будь ласка, дотримуйтесь інструкцій виробника пральної машини.
- Не підходить для догляду за тілом.
- Можна використовувати з будь-яким мийним засобом і при будь-яких температурах для всіх праневих тканин, але синтетичні матеріали не приймають фарбу.
- Ми рекомендуємо використовувати серветки лише для чисто чорного одягу.

У комплекті 6 штук.

Також рекомендуємо відвідати наш магазин, щоб знайти ще більше незамінних і корисних товарів за розумними цінами!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
miy-d...
miy-dim3367545
Київ
Був

Схожі товари