Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Безфосфатний пральний порошок універсальний 10 кг - power wash

395 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип прання: Автомат

Безфосфатний пральний порошок Універсальний 10 кг - Power Wash

Power Wash Professional vollwaschmittel ідеально підходить для прання білих і кольорових тканин в дуже широкому діапазоні температур від 35 до 95 ° C. Він може використовуватися у всіх типах пральних машин та для ручного прання, захищає білий і білий кольори, відмінно видаляє бруд. Кисневий порошковий плямовивідник для ручного і механічного прання і замочування білих і кольорових тканин. Завдяки використанню активного кисню гарантує ефективне видалення найважчих плям, у тому числі з кави, чаю, соку, трави, бруду, фруктів, овочів, трави, водоструминних чорнила і т. д.

До складу прального порошку входити формула, яка пом'якшує воду при пранні, при середній твердості води і Вам не потрібно додавати Calgon при шкірного прання білизни. Пральний порошок універсальний з активним киснем, також залишає на речах аромат свіжості. Склад прального порошку відповідає всім вимогам ЄС.

Ідеальне поєднання ціни та європейської якості для щоденних прань. Містить гранули блакитного, зеленого, жовтого і рожевого кольорів, дозування на одне прання 80-90г Розрахований в середньому на 105 прань.

Виробник: Німеччина.

Вага: 10 кг

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари