Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Рідкий засіб для прання best-аква каністра 5кг

130 грн
Опис

Виробник: Власне виробництво
Тип прання: Автомат

Кілька примірників у наявності

Best Аква – це недорогий, але ефективний рідкий засіб для прання, підходить для всіх типів тканин, крім вовни та шовку. Рідкі пральні порошки широко використовуються в Європі, але на Україні і в Росії вони поки не дуже популярні. І даремно!

Іноді білизну потрібно тільки освіжити: воно ще чисте, але потрібно надати йому ідеально свіжий вигляд. Така ситуація типова для ресторанного бізнесу, де сліпуча чистота столової білизни – одна з складових успіху. Тому доводиться прати білизну часто. Вам ідеально підійде для таких випадків. Рідкий засіб пере дбайливіше, ніж порошки, так як відсутній ефект механічного впливу крупинок на тканину. Крім того, Best Аква можна також використовувати для попередньої обробки плям і для миття поверхонь.

Засіб є бесфосфатным, тому не становить загрози для навколишнього середовища. Best Аква відповідає найсуворішим стандартам екологічної безпеки, адже в багатьох країнах не дозволено додавати фосфати у миючі засоби. Best Аква не подразнює дихальні шляхи, оскільки не утворює пилу. Засіб гіпоалергенний, володіє приємним ароматом. Ваші співробітники по достоїнству оцінять.

Купуючи Best Аква, ви йдете у ногу з часом. Best Аква – це недороге безпечний засіб з високою миючою здатністю, яке залишає далеко позаду кошти-аналоги, оскільки може похвалитися оптимальним співвідношенням «Ціна – Якість».

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари