Всі категорії
Додати товар

Гель для прання pro wash4000 про ваш 4000

165 грн
Опис

Гель для прання Pro Wash 4000, універсальний.

Засіб призначений для прання кольорових, білих та темних речей. Не містить фосфатів, добре розчиняється у воді та гарно виполіскується, не залишаючи слідів на тканині. Підходить для машинного й ручного прання. Бережно видаляє забруднення та захищає колір тканини.

Спосіб застосування: застосовується для прання всіх різновидів тканин, як білих, так і кольорових. Підходить для прання у всіх різновидах пральних машин.

Заходи безпеки: зберігати в місцях, недоступних для дітей. У разі потрапляння в очі необхідно промити великою кількістю проточної води. У разі потрапляння в шлунок — випити велику кількість води та звернутися до медичного закладу.

Застереження: дотримуйтеся рекомендацій на ярликах одягу під час вибору режиму та температури прання. Після закінчення терміну придатності утилізувати як побутові відходи.
Умови зберігання: зберігати в пакованні підприємства-виробника за температури від +5 °C до +30 °C та відносної вологості повітря 50-80% на відстані не менш ніж 1 м від опалювальних (нагрівальних) пристроїв.

Гель для прання кольорових тканин.

Унікальна система компонентів забезпечує захист та інтенсивність кольору, не руйнує та не висвітлює тканини, запобігає перенесенню пігментів з однієї тканини на іншу.

Гель чудово відпирає і не залишає слідів на одязі.

Починає ефективно діяти вже під час замочування, дає чудовий результат навіть за низької температури.

Дозволяє Вашим речам виглядати новими після багаторазового прання.

Гель для автоматичного та ручного прання як бiлих, так і кольорових тканин. Засіб чудово відпирає, не залишає слідів на одязі, захищає колір.

Гель починає ефективно діяти вже під час замочування, дає чудовий результат навіть за низької температури. Дозволяє Вашим речам виглядати новими після багаторазового прання.

Неймовірно приємний аромат весняних квітів подарує вашим речам відчуття легкості та свіжості весняного повітря.

4 літрові пляшки
2 вида уніварсал і колір можна комбінувати

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Синій
Розмір:
  • Другой
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Продавець
sashalozko
sashalozko
Володимир-Волинський
100% виконаних замовлень
Був