Всі категорії
Додати товар

Безфосфатний пральний порошок для білих речей

706 грн
Опис

Порошок для прання білих речей – унікальне миючий засіб на основі мильних горіхів. Підходить для ручного і машинного прання. Повністю виполіскується з білизни, не залишає шкідливого нальоту. При ручному пранні не сушить шкіру рук. Починає діяти від 20 градусів. У складі біодобавки-ензими. З їх допомогою видалення плям відбувається ефективно. Не містить хлор, токсичні ароматизатори тощо. Захищає пральну машину від утворення вапняного нальоту. Витрачається економно: в одній мірній ложці 10 гр порошку. Застосування: Для попереднього прання потрібно додати 1 ковпачок порошку і активатора, для основного – по 3 ковпачка обох коштів, а без попереднього прання – по 4 ковпачка порошку і активатора. Перевірте чистоту білизни після висихання. Потрібно провести 4 – 5 процедур для кращого результату. Порошок необхідно застосовувати з активатором для прання.
Склад: Мильна горіх Ritha (Sapindus Mukorossi), <5% аніонних активних речовин, перкарбонат натрію (т. зв. активний кисень), ензим, парфум. Обсяг: 1000 гр.
Працюю оплата на картку,доставка поштою) Дуже багато всього красивого,стильного,модного в наявності,дивіться мої інші оголошення,буду щиро рада допомогти і підказати у виборі) Приємних Вам покупочек:)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ani2020
ani2020
Київ
11% виконаних замовлень
Була

Схожі товари