Всі категорії
Додати товар

Гіппоалергенний гель для прання білизни, дитячого білизни prouve

335 грн
Опис

Як праті одяг людям з чутливою шкірою? Якщо ви або хтось із ваших близьких має ніжну шкіру, ви знаєте, як важливо правильно вибрати м'які які миючі засоби. Тому ми витворили гіпоалергенний гель для прання, який забезпечує бездоганну чистоту одягу та безпечний для чутливої шкіри. За що вам це сподобається: його формула надзвичайно щадна до шкіри та водночас надзвичайно ефективна. Містить натуральне оливкове масло калійне мило, що покращує ефективність прання, та комплекс, що захищає кольори від вицвітання. Добре полоскається і не залишає залишків на тканинах. Що вас в ньому порадує: завдяки комплексу активних ферментів він чудово працює навіть при низьких температурах (від 20 ° C).

Що забезпечить вам додаткову безпеку: наш гель дерматологічно протестований на чутливій шкірі. Його можуть використовувати навіть люди з чутливою шкірою, схильною до алергії або зі схильністю до атопії.

Для чого його можна використовувати: прання білого та кольорового одягу для всієї родини. Це безпечно як для дорослих, так і для дітей старше 1 року.

Що так чудово пахне: ніжна, квітково-фруктова композиція з соковитим персиком і абрикосом, жасмином, трояндою і пудровим ірисом, з відтінком бальзамічного сандалу та мускусу. Ароматичні олії, які ми використовуємо, не містять алергенів. Що ще варто знати про це: формула нашого гелю містить понад 90% інгредієнтів природного походження.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
swet76
Sweet76
Кривий Ріг
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари