Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Комплект по догляду за взуттям для сім"ї mida

271 грн
Опис

Комплект по догляду за взуттям для сім"ї Mida складається з шести речей:

1) Аерозоль-фарба для замші, велюру та нубуку чорний Mida 250мл - 1шт
Високоякісна фарба для замші, нубуку, велюру. Надає насичений колір і його тривалу стійкість. Володіє водостійким ефектом, при попаданні води фарба не розмазується і не залишається на одязі. Цей ефект досягається використанням спеціальних барвників. Після нанесення фарби, рекомендується підняти ворс щіткою. Засіб не має різкого запаху спиртів, що дозволяє використовувати в приміщенні. При нанесенні фарби на виріб, поверхні на які небажано попадання фарби - обов'язково закривати. Фарба не змивається водою !!! (Перед використанням нанести на невидиму частину виробу, щоб перевірити вплив на колір). Засіб наносити на чисту суху поверхню.

2) Крем для взуття у тубі з аплікатором 75 мл. (чорний) - 1шт

Високоякісний крем для взуття підходить для всіх видів гладкої шкіри. Аплікатор на тубі сприяє зручному нанесення крему на взуття. Поєднання м'яких і твердих восків забезпечує ідеальний догляд за взуттям. Бджолиний віск живить шкіру, захищає її від пересихання і вологи. Парафін і стеарин створюють захисну плівку на поверхні. Карнаубський віск забезпечує натуральний блиск. Блиск залежить від інтенсивності полірування. Полірувати можна через 15-20 хвилин після нанесення. Поєднання воску забезпечує ідеальний захист від води. Крем не втрачає своїх властивостей після замерзання при низьких температурах завдяки наявності деароматізірованних розчинників в складі. Засіб наносити на чисту суху поверхню.

3) Набір губок для взуття із гладкої шкіри чорного кольору (мала та велика) - 2шт. та губок для замші і нубуку чорного кольору (мала та велика) - 2шт
Всі губки мають точкове просочення. Такий спосіб нанесення силікону продовжує термін служби губки. Губки ефективно очищають від пилу і бруду. Рясне нанесення силікону не покращує стан взуття, а іноді може привести до негативного ефекту (розм'якшення шкіри і втрати первісної форми). Для запобігання негативних моментів застосований метод «точкової» просочення і використання більш щільного поролону. Точкова просочення і щільний поролон дозволяють контролювати нанесення силікону на поверхню виробу. Засіб наносити на чисту суху поверхню.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 75мл
  • 250мл
Об'єм:
75 мл 250 мл
Продавець
bestcupets
BESTCUPETS
Супер-продавець
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари