Всі категорії
Додати товар

Крем-паста для вибілювання зуття та підошви coccine whitener 75 мл

150 грн
Опис

Coccine Whitener — біла покривна паста, яка забезпечує ексклюзивний догляд за білими кросівками та черевиками. Цей продукт вирівнює й поглиблює білий колір, зменшуючи потертості та пошкодження. Підходить як для взуття з гладкої шкіри, так і для екошкіри, а також може використовуватися для відновлення кольору білої підошви.

Завдяки інноваційній формулі крем-паста Coccine Whitener ефективно вибілює й освітлює поверхню вашого взуття, повертаючи їй первинний блиск і красу. Паста легко наноситься і швидко висихає до довготривалого покриття, гарантуючи, що ваше взуття довше залишатиметься кращим.

Незалежно від того, хочете ви оживити старе взуття або зберегти первозданний стан нового, Coccine Whitener стане бездоганним рішенням. Це обов'язковий атрибут кожного, хто пишається зовнішнім виглядом свого взуття й хоче, щоб він мав якомога кращий вигляд. Отже, навіщо чекати? Подбайте про своє взуття, якому воно заслуговує, і замовте вибілювач Coccine сьогодні

Очистьте> поверхню взуття, інтенсивно струсіть флакон перед застосуванням, спробуйте дію препарату на непомітній ділянці, натисніть аплікатором-губкою на поверхню взуття 3-4 рази та рівномірно розподіліть засіб поверхнею, дайте висохнути.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 75мл
Об'єм:
75 мл
Продавець
slavashop18
slavashop18
0% виконаних замовлень
Була