Всі категорії
Додати товар

Крем краска для ремонту шкіри, вінілу, шкірозамінників, visbella color dyes 20 мл (6...

100 грн
Опис

Цей товар вирушає на повну передоплату або Промоплату!

Крем краска «VISBELLA Color Dyes» допоможе вам відремонтувати будь-які тріщини, порізи, опіки та розриви на поверхні шкіри та вінілу. За наявності повних вказівок, які входять до комплекту, можна отримати гарний результат навіть без професійних знань.

Зручна туба з носиком для нанесення!

Застосовується: салони автомобілів, куртки, взуття, шкіряні меблі, вініл, портфелі, сумки, валізи, рукавички, футляри, ремені та інші вироби з натуральної та штучної гладкої шкіри.

Не підходить для замші, нубуку та натуральної шкіри делікатного вичинювання.

Палітра: 6 кольорів

Склад: натуральні воски, силікон, розчинник, барвник

Об'єм: 20 мл

Спосіб застосування:

Очистите изделие от загрязнения и пыли. Обов'язково потрібно дати виробу висохнути для отримання найкращого результату! Якщо є нерівності (висувальні частини) на пошкодженій поверхні, бажано підрізати їх або усунути шліфувальним матеріалом, у такий спосіб підготувавши поверхню;
Перед застосуванням засіб необхідно збовтати;
Рівномірно наносьте РІДКУ Шкірку тонким шаром на поверхню за допомогою пензлика (прикріплена до кришки флакона). Можна використовувати інші засоби для нанесення, як-от губка або ватна паличка;
Після підсихання (10-15 хв), надлишки видалити вологою тканиною. Період повного висихання може тривати до 60 хвилин, залежно від шару нанесення й температури довкілля. Для прискорення процесу можна використовувати фен (t70C)
За потреби нанесіть ще кілька шарів на ті місця, де залишилися нерівності (поглиблення).
Додаткові рекомендації:

У разі потертостей, Білості рекомендуємо наносити "рідку шкіру" максимально тонким шаром. Для нанесення можна використовувати ватну паличку або губку.
У разі Рунапін, рекомендуємо нанести "рідку шкіру" етапами, у кілька шарів, залежно від глибини пошкодження.
У разі Порізів (скрізних), рекомендуємо наклеїти міцний еластичний матеріал до тильної сторони. Якщо поріз невеликий, то досить буде клейових властивостей "рідкої шкіри". У разі великого порізу (понад 5 мм), рекомендуємо використовувати спеціалізований клей для шкіри. Далі усуваємо пошкодження ідентично "дряпіні".
Колерування продукту:
Як підібрати необхідний відтінок? Взяти РІДКУ ШКІРУ 2-3 кольори відповідного тону, змішати їх між собою. Рекомендуємо перед нанесенням попередньо прикласти до поверхні.

Срок годности: 5 років, зі щільно закритою кришкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 20мл
Об'єм:
20 мл
Продавець
user-...
user-165073363
Київ
Був