Всі категорії
Додати товар

Bluetooth датчик температури і вологості термометр xiaomi mijia temperature and...

178 грн
Опис

В наявності. Нові, оpигінал, в запечатаних коробках з пломбами. Батарейка в комплекті з заводу. Гарантія 12 місяців. Надійно упаковуються для пересилання.

Bluetooth датчик температури і вологості термометр Xiaomi Mijia Temperature and Humidity Monitor 2 LYWSD03MMC/NUN4106CN (Bluetooth, CR2032, LCD дисплей)

Термометр має лаконічний дизайн, який підійде під будь-який інтер'єр, призначений для вимірювання температури і вологості у приміщенні.
З додатком Mi Home можна не тільки читати інформацію зі смартфона, знаходячись далеко від дому (для цього потрібно підключити датчик до Bluetooth шлюзу Xiaomi), але й отримувати повідомлення про аномальні перепади температури і вологості.
Дані про зміни зберігатимуться в самому датчику і у хмарі одночасно. У пристрої дані зберігаються 3 місяці, а хмарному сховищі протягом 6 місяців.

У термометрі використовується датчик промислового класу Sensirion. Розмір дисплея Xiaomi Mijia Bluetooth Thermometer 2 складає 1.5 дюйми. На дисплеї крім цифр і позначень є емодзі, що емоційно передає атмосферу в кімнаті, що базується на показаннях приладу.

Xiaomi Mijia Bluetooth Thermometer 2 можна використовувати і як систему безпеки, здатну сповістити власника про вихід з ладу системи опалення, кондиціювання або поломки у водопровідній мережі.

Xiaomi Mijia Bluetooth Thermometer 2 працює від батарейки типу CR2032, оскільки дисплей виконаний за технологією LCD, то для роботи пристрою потрібна мінімальна кількість енергії, що дозволяє термометру працювати до 1 року від однієї батарейки.

Бренд: Xiaomi
Модель: LYWSD03MMC/NUN4106CN
Матеріал корпусу: ABS
Размір корпусу: 43x43x12.5 мм
Тип батарейки: СR2032 3V (у комплекті)
Час роботи від однієї батарейки: 1 рік
Діагональ дисплея: 1.5" дюйми (3.81 см)
Бездротове з'єднання: Bluetooth 4.2 BLE
Температура експлуатації: від 0 ° до +60 °С
Крок вимірювання температури: 0.1 °C
Діапазон вимірювання вологості: 0-99% RH
Крок вимірювання вологості: 1% RH
Виконавчий стандарт: QB/WSDJ 2401-2019
Об'єм даних, що зберігаються: за 3 місяці
Регіон підключення в Mi Home: Україна, Китай та інші (без прив'язки, можна підключити в будь-якому регіоні)

Комплект поставки:
- Датчик в запечатаній коробці з батарейкою
- Клейкий стікер для кріплення на стіну
- Інструкція
- Чек

Це брендовий товар, якістю залишитеся дуже задоволені.

Сповіщення датчика можна спостерігати в мобільному застосунку з будь-якої точки світу — для цього потрібно під'єднати датчики до сумісного шлюзу Xiaomi.

Самовивозу немає, отримуйте замовлення у зручний час на пошті.
Дивіться всі мої оголошення — багато корисного від Xiaomi

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари