Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Новий автомобільний bluetooth-адаптер

529 грн
Опис

Вітаю!

Пропоную до продажу новий автомобільний Bluetooth-адаптер, оснащений новітньою технологією шумозаглушення CVC 8.0 і процесором цифрових сигналів (DSP) для максимального придушення луни та зменшення фонового шуму для чіткішого звуку виклику.

Автомобільний приймач Bluetooth має чіп Bluetooth 5.0 і може підключати пристрої без Bluetooth через адаптер 3,5 мм AUX. З’єднайте його з пристроями Bluetooth через Bluetooth, щоб почати слухати музику або відповідати на дзвінки.

Можна використовувати з автомобільною аудіосистемою без Bluetooth, домашньою аудіосистемою, колонками, дротовими навушниками тощо.

Ви можете підключити 2 пристрої одночасно, тому ви не пропустите жодного дзвінка під час прослуховування музики. Після створення пари та в зоні дії вашої бездротової мережі аудіоприймач Bluetooth автоматично підключиться до останнього сполученого пристрою Bluetooth.

Автомобільний bluetooth-приймач Glangeh працює до 16 годин у використанні. Повна зарядка займає лише 2,5 години, оскільки в комплекті є кабель для швидкої зарядки Type-C, і ви можете використовувати його під час заряджання.

Швидко та легко відповідайте/повторно набирайте/відкладайте/відхиляйте вхідні дзвінки за допомогою вбудованого мікрофона та кнопки "MFB".

Існуючі додатки для голосової навігації також будуть прослуховуватися, щоб вас не відволікали під час водіння.

Вартість 529 гривень. Можливий торг, з радістю домовимося, якщо Вам дорого.

Якщо вам потрібна будь-яка інформація - фото або відео - будь ласка, зв'яжіться зі мною.

З найкращими побажаннями, дякую!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
neycheva.a
neycheva.a
Київ
25% виконаних замовлень
Була