Всі категорії
Додати товар

Талісман відьмина пляшка – «виконання бажання»

366 грн
Опис

ВІДЬМИНА ПЛЯШКА – «ВИКОНАННЯ БАЖАННЯ»

Виготовлена за всіма правилами магії, у потрібну місячну добу та годину, і працює з духами тієї програми, яку маг складає для кожного артефакту індивідуально. Активована та готова до використання.
Якщо ж ви хочете більш індивідуалізувати та посилити відьмину пляшку, замовити під певну ситуацію, звертайтесь в особисті повідомлення!
Відьмина пляшка - це предмет сили, традиції виготовлення якої були закладені багато століть тому, є дуже сильним оберегом, талісманом. За своєю суттю - це ємність, наповнена певними предметами і забезпечує своєму власнику захист, кохання, удачу, виконання бажання тощо. Відьмині пляшки можуть створюватися з метою: 👇
* Захисту, охорони від духів, псування, прокляття, пристріту
*Притягнення матеріального благополуччя
*Гармонізації відносин
*Залучення кохання та шлюбу
*Охорони будинку від недобрих людей
*Забезпечення удачі та везіння тощо.
📌Залежно від поставленого завдання, при виготовленні відьминої пляшки вибираються внутрішні компоненти (трави, олії, сіль, цвяхи, шпильки, спеції і т. д.), а також інгредієнти, що закупорюють (віск, сургуч, стрічки і т. д.)
Крім правильного підбору складових, також потрібно активувати їх магічні властивості за допомогою змов, які підходять для певних ситуацій.
До кожного виробу додається інструкція із застосування.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize