Всі категорії
Додати товар

Талісман відьміна пляшка "знайти роботу"

366 грн
Опис

ВІДЬМІНА ПЛЯШКА "ЗНАЙТИ РОБОТУ"

Виготовлена за всіма правилами магії, у потрібну місячну добу та годину, і працює з духами тієї програми, яку маг складає для кожного артефакту індивідуально. Активована та готова до використання.
Програма налаштована на виконання бажання свого власника та залучення до нього потрібної роботи (посади, підприємницької справи, просування кар'єрними сходами тощо), примножуючи фінанси, набуття стабільності та благополуччя.
Якщо ж ви хочете більш індивідуалізувати та посилити відьміну пляшку, замовити під певну ситуацію, звертайтесь в особисті повідомлення!
Відьміна пляшка - це предмет сили, традиції виготовлення якої були закладені багато століть тому, є дуже сильним оберегом, талісманом. За своєю суттю - це ємність, наповнена певними предметами і забезпечує своєму власнику захист. Відьмині пляшки можуть створюватися з метою: 👇
* Захисту, охорони від духів, псування, прокляття, пристріту
*Притягнення матеріального благополуччя
*Гармонізації відносин
*Залучення кохання та шлюбу
*Охорони будинку від недобрих людей
*Забезпечення удачі та везіння тощо.
📌Залежно від поставленого завдання, при виготовленні відьминої пляшки вибираються внутрішні компоненти (трави, олії, сіль, цвяхи, шпильки, спеції і т. д.), а також інгредієнти, що закупорюють (віск, сургуч, стрічки і т. д.)
Крім правильного підбору складових, також потрібно активувати їх магічні властивості за допомогою змов, які підходять для певних ситуацій.
До кожного виробу додається інструкція із застосування.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize