Всі категорії
Додати товар

Проектор галактики nebula astronaut

1650 грн
Опис

Проектор галактики Nebula Astronaut - це ваш відкриття у світі незабутніх ночей та космічних пригод. Цей надзвичайний пристрій поєднує в собі нічник, мистецтво та технологію для створення надзвичайних вражень.

Він здатний перетворити вашу кімнату в космічну панораму, розсіюючи тисячі зірок і галактик на стелю та стіни. Це ідеальний спосіб заспокоїти дітей перед сном, створити романтичну атмосферу або просто релаксувати вдома.

Вам доступні різноманітні кольори та режими, включаючи синій, червоний, зелений, або можливість мішати їх для створення унікальних комбінацій. Для кожного настрою є ідеальний колір.

Ви можете налаштувати таймер для автоматичного вимикання пристрою або використовувати дистанційне керування для зручності.

Nebula Astronaut поставляється в стильній подарунковій упаковці, тож це ідеальний подарунок для будь-кого, хто цінує магію ночей та всесвітньої краси.
З Nebula Astronaut ваші ночі стануть захопливими космічними пригодами. Окуніться в атмосферу неймовірної гармонії та дивовижності завдяки цьому проектору галактики.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ruden...
rudenkodasha02
50% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари