Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Штучна ялинка казка 1м

500 грн
Опис

Класична штучна ялинка Казка - відмінне рішення для тих, хто цінує співвідношення ціна/якість. Каркас дерева металевий, він міцний та стійкий. Гілки виготовлені з м'якої зеленої плівки і абсолютно безпечні для дітей, які напевно захочуть доторкнутися до новорічної красуні, її розкішні лапки. Вибравши класичну ялинку Сніжок Ви можете бути впевненим у тому, що новорічні свята пройдуть красиво і ефектно!

Дана модель ялинки має ряд переваг:

Виготовлена ​​з першосортної ПВХ плівки в Україні.
Безпечна. Не викликає алергії. Без запаху. Створена з екологічно чистої, першокласної сировини. Безпечна для дітей та тварин. Пожежостійка.
Сертифікована. Високий стандарт виробництва наших ялинок підтверджений сертифікатом якості
Розбірна конструкція, що дозволяє в міжсезоння зберігати ялинку в коробці не займаючи при цьому багато місця. Ялинка складається з трьох частин.
Легко монтується, укомплектована пластиковою розбірною підставкою. Перед тим, як прикрашати новорічними прикрасами штучну ялинку, необхідно розправити (розпушити) її гілки, щоб вона стала пишною, об'ємною і постала перед вами у всій своїй красі. У міжсезоння рекомендується зберігати штучну ялинку у вертикальному положенні.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sander23
sander23
Рівне
Була