Всі категорії
Додати товар

Оберіг для будинку, оберіг віник

240 грн
Опис

Віник оберіг – один з найвідоміших слов’янських амулетів, який, за віруваннями предків, був основним місцем відпочинку для домовика. Він допомагає очистити енергетику в будинку, привертає достаток і захищає вашу обитель від псування або пристріту.

Як правильно вішати віник-оберіг

Ручкою вниз віник-оберіг треба вішати тільки поза домом. Наприклад, на вхідних дверях або на одній зі стін будинку. Це підходить тільки тим, хто живе в приватному будинку. Інакше оберіг буде тільки зайвий раз привертати непотрібну увагу сторонніх людей. Основна його функція, яку він виконує поза приміщенням — це захист від злих людей і нечистої сили.

Всередині будинку віник вішають тільки ручкою вгору. Якщо він буде розміщений на вхідних дверях з внутрішньої її сторони, тобто, в квартирі, він буде вимітати з вашого житла і життя всіх членів сім’ї поганий настрій і будь-яку негативну енергію. Навпроти вхідних дверей він перегороджує шлях в ваш будинок гостям, які прийшли з поганими намірами, і будь-яким злим силам.

Крім передпокої, іноді обереги такого роду вішають і на кухні. У цій кімнаті його розташування щодо двері не грає значення. Як правило, так розміщують тільки ті віники, функція яких — залучення багатства, нових друзів, любові та інших позитивних чинників.

символи оберега:
мішок,мішковина- ізобіліє,достаток.
підкова- символ щастя і удачі, щоб будинок був " повною чашою".
Колоски -міцне здоров'я,гарне матеріальне становище,достаток,фізична сила.
шишки, горішки- працьовитість, наполегливість і удача.
часник, перець -усуває негативну енергетику,допомогає вберегти будинок від пристріту,а також захищає від злих духів і недоброзичливців.
сухоцвіти - домашній затишок
гарбузове насіння - зміцнює здоров'я дітей.
гніздо- продовження роду.
курка- символізує турботу,мудрість та розсудливість.
калина- калина вважалась символом любові, щастя, краси, поваги.

розмір віничка -30 см висота, ширина по низу -24 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nat.andr35
nat.andr35
Супер-продавець
Біла Церква
78% виконаних замовлень
Була

Схожі товари