Всі категорії
Додати товар

Дерев'яний органайзер для косметики жіноча підставка «beauty station»

1465 грн
Опис

Жіноча підставка «****** *******»

Органайзер для косметики - це корисна і стильна річ, за допомогою якої дівчата усього світу зберігають свої косметичні приналежності для створення краси. Безліч баночок, тюбиків і мініатюрних пензликів - все повинно бути в надійному затишному містечку, де дитина чи котейка нічого точно не дістане і водночас все буде лежати на своєму місці. До того ж з огляду на ритм сучасного життя, потрібно мати все необхідне прямо під рукою. Ми впевнені - Ви зможете помістити туди абсолютно все, що Вам захочеться. А використання паза для Вашого планшета дозволить Вам не тільки використовувати гаджет як дзеркало, а й оперативно ділитися Вашою посмішкою в **********

Ідеально підходить для пристрою товщиною від 6 мм до 10.5 мм (довжина паза - 255 мм). Зверніть увагу - в нашому асортименті є такий же виріб із дзеркалом.

Розмір:

350x150x107 мм.
Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена фанера, шпонована дубом, натуральні масла. Зроблено в Україні за всіма стандартами ****продукції.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари