Всі категорії
Додати товар

Антимоскітна магнітна шторка, сітка на двері, 210х100

129 грн
Опис

Антимоскітна магнітна шторка, сітка на двері, 210х100

Антимоскітна сітка на магнітах Magic Mesh!
Москітна сітка на магнітах – мрія будь-якого дачника, тепер доступна кожному вітчизняному покупцю! Просте, практичне, і водночас геніальний винахід, що є непереборним бар'єром, що відокремлює комфортний побут від настирливих комах. Принцип роботи такої сітки дуже простий.
Антимоскітна сітка на магнітах охоплює всю площу дверного отвору, виключаючи, тим самим можливість проникнення найдрібніших тварин у ваш будинок. При цьому ви можете легко проходити через неї. Орні половинки сітки під вагою магнітів швидко повертаються на місце і закривають прохід.
Магнітні штори не псують інтер'єр приміщення, так як їх структура світлопроникна. Фізичні розміри штори magic mesh дозволяють успішно монтувати виріб на 99% всіх дверей. Тепер ваш будинок – глуха, беззаперечна фортеця для комах. Насолоджуйтесь літньою прохолодою, без потреби закривати вхідні двері. Монтаж сітки не вимагатиме від вас спеціальних знань та навичок, лише кількох хвилин вільного часу.

Літній вечір готовий подарувати вам прохолоду. Ви хотіли б провітрити свої кімнати, не маючи при цьому проблем від набридливих комарів, що дзижчать? Наша магнітна шторка допоможе забезпечити доступ свіжого повітря і жоден комар не потурбує вас!
Спокійно відчиніть балконні двері, безперешкодно виходьте і входите на балкон, не турбуючись про те, що черговий «кровосос» проникне в житло.

Тепер, при необхідності, ви зможете скільки завгодно виходити на балкон, не турбуючись про те, що двері залишилися відчиненими.

Наша магнітна штора magic mesh стане незамінним помічником у ночівлях на дачі. Ви будете насолоджуватися свіжим повітрям, зовсім не турбуючись про можливість виникнення укусів комах.

Двері дачного будиночка або балконні двері, вхід на лоджії. Всі вони тепер будуть надійною перепоною на шляху докучливих комарів та мошок, якщо вже є протимоскітна magic mesh!

Головною конструкційною особливістю штори є комплекси магнітів, які моментально притягуються один до одного, виставляючи надійний заслін на шляху злісних комарів, які прагнуть вас покусати.

Особливості:
Ручки легко відчиняються, а потім автоматично закриваються за вами!
Встановлюється в секундах і не потрібно жодних інструментів, залишається протягом усього сезону.
Складається для зручності зберігання.
Зберігає ваші двері відчиненими
Висота сітки 210 см, ширина однієї стулки 50,8 см.

У комплекті дві стулки, 24 магніти, кнопки для кріплення.
Колір: Чорний, коричневий, рожевий, блакитний, фіолетовий.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize