Всі категорії
Додати товар

Руни відьм. повний набір 28 шт. з інструкцією

950 грн
Опис

Дивовижний, надзвичайно інформативний, чарівний рунічний ряд "Руни Відьм". Доступні небесно-блакитний, шоколадно-коричневий і глибокий синій кольори. Обов'язково уточнюйте наявність кольору перед оформленням покупки.
Ні, жодної чорної магії та страшного чаклунства. Винятково природні енергії й архітектури навколишнього нас світу. Ці Руни вкажуть правильний шлях до потрібних вам обставин, розкажуть, чому відбуваються ті чи інші ситуації у вашому житті, вкажуть на людину, яка сушить негативні плани щодо вас, і підкажуть, на кого можна покластися в проблемних ситуаціях. Такий повний набір знайти у майстрів дуже непросто. І вже точно, вам ніхто не запропонує повну інструкцію із спілкування з цими рунами — трактування та значення рун — оскільки ця інформація розсіяна точком по десятках ресурсів, і тільки тут усе зібрано докупи.
У Майстерній Брисингамен ви отримуєте надзвичайно ефективний інструмент для прогнозу, пророкувань і спілкування зі своїм підпізнанням. Ці ручки стануть для вас помічником і провідником у світ тонких ергій, взаємодії та знань про майбутнє. Хочете завжди мати можливість «підстелити соломку» й бути в курсі про проблеми завтрашнього дня? Тоді цей набір — для вас.
Цей набір Рун створений згідно з канонами Вікканської Традиції, освятив і активований у ритуалі. Скло, гравіювання, акрил "античне золото", лак у два шари.
У комплекті — повна Інструкція зі значеннями та мішечок для рун фіолетового оксамиту.
Під час купівлі ДВК виробів Майстерський Брисингумен — рунічний амулет-брелок на натуральному камені на будь-яку важливу для вас тему — у подарунок.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize