Всі категорії
Додати товар

Скандинавські руни "старший футарк"

900 грн
Опис

Уточнюйте наявність потрібного вам кольору перед оформленням покупки, будь ласка! У наявності яскраво-зелений, небесно-блакитний, глибокий синій, шоколадний коричневий і кольору «бензин на воді» (ручки-маленькі) набори.
Цей набір рун (скло, гравіювання, акрил "античне золото", лак у два шари) дасть вам поринути у світ магії та чарівництва, дізнатися контури майбутнього та зрозуміти причини того, що відбувається. Ви хочете бути підготовленим до того, що може статися завтра? Ви хочете знати, чому відбувається ту чи іншу подію, і що треба зробити, щоб повернути обставини собі на користь? У всіх цих — та інших — питання вам допоможуть руни.
До цього набору додається докладна Інструкція, яка дасть змогу заглянути в таємницю навіть найбільш непідготовленій людині — основні трактування прямих і перевернутих рун, приклади розкладів, все це прописане в Інструкції. Руни входять до комплекту з мішечком із чорного оксамиту.
Руни створені згідно з канонами Північної Традиції, присвячені й активовані в ритуалі.
Під час купівлі двох виробів Майстерський Брисингумен — рунічний амулет-брелок на натуральному камені для розв'язання важливої для вас проблеми — у подарунок.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize