Всі категорії
Додати товар

Весняний великодній декор вінок з зайчиками

1100 грн
Опис

Весняний Велікодній авторський віночок. Такий вінок створить святкову атмосферу, у буквальному значенні, з самого порогу. Ми звикли до різдвяних вінків, а від велікодній – ще досі в новинку, хоча виглядає дуже ефектно, ніжно і символічно. Весняний декор - стильний авторський вінок. Ручна робота. Еко віночок: основа вінка - виноградна лоза, зайчики зшиті з льону, бант зроблений з мішковини. Діаметр віночка близько 30 см Великодній вінок, втілює вічне життя, — один із символів свята Великодня. Сама его круглая форма заключает в себе понятие вечности и бесконечности, плюс — отсылает к образу солнца, каждую весну возвращающего природу к жизни.

Пасхальный венок - это красивая композиция, которая может размещается либо на двери гостеприимного дома, либо на стене, создавая праздничную атмосферу великого праздника.

Такой веночек наполнит Ваш дом весенним теплом.
Декоративний авторський віночок - стане ексклюзивним подарунком для Ваших рідних та близьких, стане проявом чистих побажань і намірів у цей чудовий весняний свято. З радістю відповім на всі Ваші запитання. З ув. Таня #пасхавдома

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари