Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

В'язана сніжинка - ялинкова іграшка ручної роботи - подарунок на новий рік

45 грн
Опис

Вязаные ажурные снежинки ручной работы - сказочный декор, выполненный с любовью!

Ожидание Новогодних праздников всегда волшебно, в любом возрасте и при любых обстоятельствах. Это период волнительных надежд на будущее, время радости, поздравлений и подарков.

Новогодний декор ручной работы - приятный, актуальный и недорогой подарок на день Святого Николая, на Новый год и подарок на Рождество.

Мои вязанные снежинки, в отличие от пластиковых игрушек, несут энергетику благополучия и волшебства. В каждую петельку вплетены пожелания здоровья, мира и добра.

Сніжинки пов'язані вручну і для додання жорсткості заблоковані клеєм ПВА. Розмір сніжинок 11-12 см в діаметрі. В'язані сніжинки ручної роботи - універсальний новорічний декор для прикраси ялинки, в якості елементів гірлянди на віконний або дверний проріз, для кріплення до стелі або до люстрі. Ці чарівні, не тануть сніжинки принесуть у ваш дім казку, тепло і затишок)) Новорічні іграшки Хенд мейд Новорічні іграшки Hand Made, ялинкові прикраси Hand Made, Новорічний декор, прикраси на ялинку, хенд мейд, хенд мейд, ручна робота, подарунок на новий рік, подарунок на день святого миколая, подарунок на миколайчика, подарунок мамі подарунок дівчині, подарунок чоловікові,

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize