Всі категорії
Додати товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Парфюмовані дифузори італія,100мл top

580 грн -11% 520 грн
Опис

Парфюмовані дифузори Італії 100мл

Атмосфера в домі великою мірою залежить не лише від інтер’єрів та елементів декору, але й від аромату, який панує в приміщенні. Щоб він завжди був свіжий і приємний, слід подбати не тільки про чистоту і своєчасне провітривання, але й про те, щоб захиститися спеціальним аромадіффузором.

у пристрої

1)Armand Basi in Red -100мл
Аромат Arrmand Basi in Red - це легкий квітковий аромат з деревними нотками, який ніби доповнює літо, вносячи в нього ще більшу кулю і красу. Початкові нотки аромату цитрусові, в них розкривається солодкуватий імбір, мандарин і чуттєвий кардамон
2)Escada Cerry in the AIR - 100мл
Парфюмерна скульптура поставлена на дві потужні опори — фруктову і квіткову

3) Парфюмований дифузор Azzaro Mademoiselle- 100мл
Приємний аромат з фруктовими нотками. Здобуття аромату можна побачити в гарячих пересмажених персиках і делікатних цвітах мандаринового дерева.
4)Givenchy Ange Ou Demon Le Secret- 100 мл
Дрібні аромати починається із свіжого фруктового вступу, наповненого легкою легкістю італійського лимона і журавлини. В її серці - розкішний букет білих квітів. Жасмін, піон і водяна лілія символізують пристрасть, ніжність і чистоту, які з’єднуються в серце жінки. Пружне післяпитання аромату залишиться Тепле дерево і пачулі

5)Dior Jadore - належить до групи ароматів Квіткові Фруктові. Верхні ноти: Груша, Диня, Магнолія, Персик, Мандарин і Бергамот; ноти серця: Жасмин, Конвалія, Тубероза, Фрезія, Троянда, Орхідея, Слива і Фіалка; ноти бази: Мускус, Ваніль, Ожина і Кедр.

6)Versace Eau Fraiche-На початкових нотах вас освіжать цитрусові тони іскристого бергамота та лимона, доповнені соковитою карамболою, що нагадує жасмин. Стануть відчутними також акорди деревини з подихом троянди, палісандру та пронизливого пряного кардамону. У нотах серця проявиться кедрове дерево, трав’яні есенції шавлії та пекучого перцю. Базі аромату властиві деревні тони з домінантними платаном, амброю та мускусом. Шафран подбає про особливий солодкувато-п’янкий і ніжно-квітковий дотик.

7)Lanvin Modern Princess- Верхні ноти: Червоне яблуко і Червона смородина; середні ноти: Фрезія і Жасмін; базові ноти: Ванільна орхідея, Білий мускус і Світле дерево

8) Chanel Chance -
Напрямене місце займає гіркий і свіжий грейпфрут, наповнений краплями приголомшливої дикої айви. Середина піраміди більш солодка, вона переносить нас в обійми класичної бордоїдної троянди і бутона пристрасного білого жасмину. Фінальний ритм складається з ніжного дотику мускусу.

9)D&D light- належить до групи ароматів кольорові водяні,

Верхні ноти: рожевий перець, киви, ревень

Ноти серця: жасмин, цикламен, арбуз

Ноти бази: мускус, сандал, лимонне дерево

10)Eclat-Легка і ненав’язлива парфумована вода належать до групи фруктово-кольорових. Композиція втілена витонченими переливами свіжих ароматичних нот листя чаю і петитгрейну. Вишукано, жіночно і чуттєво звучать акорди кольорів персика, сирени, піона, османтуса, вістерії, наповнені глибиною амбри, виразністю кедра і привабливістю білого мускусу.

11)ACQUA DI GIO ARMANI-Верхні ноти :апельсин, лайм, мандарин, жасмін, бергамот, лимон і неролі. Середні ноти:цикл, мускатний горіх, гуза, коріандр, фіалка, біла фрезія, морські ноти, персик, гіацинт, троянда, жасмін, розмарин, калон. Базові ноти:амбра, пачулі, дубовий мох, білий кедр, білий мускус.

Страна виробник Італія

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
julichka2022
julichka2022
Львів
20% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари