Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Пахощі jasmine nandita (жасмін нандіта) - натуральні, індійські, пилкові 10 шт

50 грн
Опис

Конуси Nandita виготовляються із суміші традиційних ароматичних речовин. Зроблені в Індії з використанням тільки кращих інгредієнтів: ефірних олій, смол, екзотичних квітів і унікальної суміші рідкісних трав. Інгредієнти, що використовуються в конусах пахощів Nandita, є органічними речовинами, нетоксичними, безпечними для озону і не містять спирту, що робить ці індійські конуси дійсно безпечними.

Завдяки вишуканому аромату жасмину вважається однією з головних рослин, з якої отримують ароматичні речовини для парфумерії. В Індії жасмин називають «місячним світлом любові».

Основним призначенням пахощів з ароматом жасмину, вважається очищення. Солодкий і ніжний аромат цієї квітки очищає простір від негативних енергій, а організм людини від втоми і поганих думок.
Також пахощі Jasmine позитивно впливають на нервову систему, допомагають позбавитися від негативних емоцій і знайти відчуття спокою і гармонії, а також розкрити чакри, тому ці пахощі ще й використовуються при занятті медитацією і духовними практиками.

Весь асортимент http://crem.com.ua

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize