Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Дифузор cello suite n. 23 rosastro harmony

4785 грн
Опис

Аромат для дому «Гармонія троянди» це оригінальне поєднання фруктових та квіткових ароматів від італійської компанії EDION.

Об'єм 100 мл. Є інші запахи

Вишуканий аромат створений завдяки поєднанню квіткових та фруктових нот. Аромат для гурманів, добре знімає напругу і створює приємну атмосферу.

L’astro rosa (рожева зірка), тосканське вино, яке надихає цей чуттєвий аромат солодким, свіжим квітковим ароматом білих квітів, троянд та змішаних фруктів, малини та полуниці, з бальзамічними та мінеральними нотами на задньому плані.

Оригінальна пляшка з кришталю, майстерно створена досвідченими майстрами-склодувами, зроблена унікальною завдяки поєднанню вишуканого дизайну Edion і перевіреного багатовіковими традиціями досвіду найвідоміших склодувів на нашій території, кузні свідчень, що підтверджують процедури справжньої майстерності та італійської майстерності.

Всі матеріали найвищого і найціннішого рівня якості створюють справжні ароматні прикраси, адаптовані до будь-якого сектору, властивої моді, а також будь-яким областям, тісно пов'язаним з нею, таким як меблі в цілому та різноманітний світ гостинності.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
a131
a131
Київ
Була