Всі категорії
Додати товар

Пало санто 11 - 15 грам брусок

200 грн
Опис

Виробник:Перу
Модель: 9130503
Вага 14 г
Довжина 10 см
Ширина 2 см
Висота 2 см
Пало Санто 11 - 15 грам брусок

Пало Санто дерево — одне з найзапашніших у світі дерев. Запах його солодкої деревини, цитрусу і м'яти протягом багатьох століть використовувався шаманами для лікування хвороб і отримання успіху у справах. Шамани з країн Латинської Америки, віруючі і ті, хто перебуває у духовному пошуку, використовують Пало Санто для захисту від злих духів, пристріту, псування та покращення якості свого життя. Пахощі мають ряд корисних властивостей: від оздоровлення та лікування хвороб до розслаблення та очищення простору від негативної енергетики.

Аромат впало санто допомагає організму розслабитися, впоратися з панікою і позбутися занепокоєння та безсоння. Ще він здатний контролювати ауру простору: вважається, що дим цього дерева впливає на енергетичні хвилі. Паличкою також можна очищати кристали або прикраси з природним камінням від скупчення енергії: достатньо провести кілька кіл тріски, що димиться, або покласти ваші обереги поряд з тліючим бруском.

Як палити санто
Тримаючи паличку біля основи, підпаліть її кінець. Дайте краю бруска рівномірно розгорітися - зазвичай це займає 20-40 секунд. А потім задуйте паличку - тлітиме вона буде ще кілька годин. Димним пало санто ви можете плавними рухами провести навколо себе або в просторі навколо вас, щоб очистити енергію або наповнити приміщення деревним ароматом. Коли дим почне слабшати, акуратно подуйте, щоб паличка знову почала тліти.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
laber
LaBer
Львів
46% виконаних замовлень
Була

Схожі товари