Всі категорії
Додати товар

🔥аромадифузор sweet home! асортимент!

170 грн
Опис

💥Аромадифузор - безпечна і практична заміна освіжувачу повітря. Він корисний для вашого здоров'я: натуральні ефірні масла зміцнюють імунітет і поліпшують самопочуття. Аромат стійкий і м'який на відміну від різких освіжувачів.

В наявності 13 ароматів:

- TALC - ніжний аромат квітів тальку. Свіжий і ніжний аромат.Комбінація нот ванілі та квітів тальку утворює напрочуд світлий, делікатний і гармонійний аромат. Композиція приваблює неповторною витонченістю та легкістю.

2 - ROSE AND VIOLETS - Ключові компоненти композиції ноти троянди та фіалки. Солодкі й чуттєві, разом вони утворюють просто запаморочливу симфонію ніжності, легкості та свіжості. Квітковий аромат розслабляє і заспокоює, допомагає відірватися від проблем та налаштуватися на позитив.

3 - CEDAR WOOD & SPICES - Свіжий і багатий запах кедрової деревини чудово тонізує, а спеції надають звучанню неповторної динаміки.

4 - SICILY CITRUS FRUITS - аромат цитрусових гаїв. Ідеальний вибір для тих, хто бажає нехай на якийсь час і лише подумки, але перенестися в жаркий куточок Іспанії - сонячну Андалузію.Пориньте в справжній екзотичний рай прямо вдома, і ви відчуєте приплив сил та гарного настрою!

5- ORANGE & CINNAMON - апельсин з корицею. Солодкий та свіжий аромат апельсина та терпкий запах кориці.

6 - YLANG PETALS & JASMINE - Аромат ніжний та ненавʼязливий. Аромадіфузор наповнює приміщення казковим, теплим та чуттєвим квітковим ароматом. Ноти жасмину та іланг-ілангу разом утворюють чарівну симфонію світла, легкості та ніжності.

7 - SANDAL - теплий аромат сандалу із солодким вкрапленнями ванільних нот.Володіє розслаблюючою, заспокійливою дією,огортає домашнім теплом, затишком і ніжністю.

8 - WHITE MUSK - терпкий запах зелені, який при розкритті стає солодкуватим. З мускусом асоціюється загадковість, але в той же час і серйозність. Аромат ніби створений для грайливих натур, які емоційно реагують на події в житті і знають, що це їхня перевага.

9 - AMBER HEART - Ароматична композиція Amber Heart присвячена одному з найцінніших парфумерних компонентів — багатоликій і прекрасній амбрі. Її бальзамічні і теплі відтінки чудово розслаблюють і допомагають відволіктися від проблем, сприяють звільненню від емоційного напруження і дарують відчуття умиротворення.

10 - ORCHID & VANILLA - Ніжність тропічної орхідеї чудово доповнює гурманську солодкість ванілі, разом створюючи чуттєвий, багатий і яскравий аромат.

11 - LAVANDA - аромат лаванди має розслаблюючі та заспокійливі властивості, ретельно маскує сторонні запахи.

12 - FICUS & PEONY - м'яке, ажурне плетиво свіжих зелених, м'яких пудрових і теплих молочних відтінків.

13 - POMEGRANTE FLOWERS - квітка граната,аромат схожий до запаху цукерок барбарис.

Спосіб використання:
Відкрутіть кришку, витягніть пробку, закрутіть кришку на місце. Палички вставте одним кінцем у ароматичну рідину. Для випаровування не потрібно нагрівання, випаровування відбувається при кімнатній температурі. Інтенсивність випаровування можна регулювати кількістю одночасно вставлених в аромадифузор паличок (чим більше паличок, тим інтенсивніше випаровування).

Відправляю всіма поштами!
Нова Пошта, Укрпошта, Міст експрес!
Будь-який вид оплати: передоплата,наложеним платежем без передоплати!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари