Всі категорії
Додати товар

Елітні ароматичні палички жасмін - ваніль, аюрведа

100 грн
Опис

Аюрведа, доша терапія дуже крутий подарунковий набір аромопаличок та конусів, упакований у розкішній подарунковій коробці та зроблений з любов´ю для Вас з Індії.

Набір складається з:
- Ароматичні палички 25 г.
- Ароматичні конуси 10 штук
- та керамічна підставка

Жасмін - Ваніль - натуральні ароматичні палички Аюрведа Доша Терапія Пітта.
Жасмін – аромат вишуканий, ніжний, солодкувато – холодний, трохи важкий.
Прекрасний антидепресант. Нормалізує сон. Позбавляє почуття страху. Запах жасмину надихає, спонукає до творення, перешкоджає виникненню песимістичних думок, допомагає позбутися комплексу неповноцінності. Зміцнює почуття впевненості у собі.
Ваніль - запах ванілі можна охарактеризувати як витончений, солодкуватий, пряний, освіжаючий і злегка гіркуватий. Відновлює сон, заспокоює.

Аюрведа - це давня наука про здорове довге життя, в якій головним фактором благополуччя вважається єдність тіла, органів чуття і руху, розуму і душі. В Аюрведі визначено три основні типи - доші людини та її конституції: вата, піта і капха. Поняття Доша є більш глибоким, ніж просто анатомічна конституція людського тіла або його характер. У ньому враховуються швидкість обмінних процесів, фізична та психічна рухливість, схильності та темперамент людини. Вата – це повітря. Піта – це вогонь та вода. Капха – це вода, земля та космос. У кожній людині є і вата, і піта, і капха, просто щось одне виразно явніше. Усі вони перебувають у балансі один з одним.

Набір Пісня Індії Доша терапія ретельно сформульований, щоб гармонізувати психо - фізичний стан та стимулювати життєву сили - прану. Ароматичні палички та конуси готуються з натуральних трав, коренів, квітів, смоли, ароматичних есенцій та інших природних елементів, що традиційно використовуються в аюрведичній медицині.

БЛАГОВОНІЯ ДЛЯ ПІТИ:
Для Піти доші корисні ті аромати, які заспокоюють емоції, охолоджують розум, знімають збудження, агресивність та гнів. Піта доша балансується сумішшю солодких та прохолодних ароматів таких, як сандал, м´ята, жасмин, ладан, лаванда, бергамот, гіацинт, розмарин, іланг-іланг.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?