Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Арома зволожувач повітря

450 грн
Опис

Унікальна модель ультразвукового зволожувача повітря з аромадифузором 2в1. Цей невеликий зволожувач повітря - унікальний пристрій, який задовольнить найвибагливіших користувачів. Він послужить як зволожувачем повітря, так і гарною прикрасою в будь-якому інтер’єрі. Увага! Якщо ви використовуєте дифузор вперше, замочіть бавовняну вставку у воді приблизно на 10 секунд, щоб вона повністю просочилася.
1. Відкрутити дифузор, вставити пружину в трубку.
2. Вставте бавовняну вставку одним кінцем в отвір у нижній частині дифузора і покладіть на неї трубку з пружиною. Інший кінець гільзи повинен входити в пружинну трубку.
3. Прикрутіть кришку дифузора.
4. Підключіть шнур живлення та увімкніть машину.
5. Перед першим використанням пристрою помістіть бавовняний абсорбуючий диск у резервуар для води, зануривши його, як показано на малюнку – він повинен бути повністю занурений у воду.
6. Коли вкладиш повністю опустився, прилад готовий до використання.
Вражаюче світлодіодне підсвічування пристрою освітлює оточення приємним світлом. Під час роботи підсвічування автоматично змінюється на 7 кольорів. За допомогою кнопки на передній панелі пристрою можна вимкнути підсвічування і зволожувач продовжить працювати. Пристрій відрізняється дуже тихою роботою, завдяки якій зволожувач можна вмикати на всю ніч і не заважатиме спати.
Додавши у воду кілька крапель ефірної олії, простір наповниться ароматом і створить оазис спокою та релаксації. Ви відчуєте себе як у професійному SPA!
Крім того, слід пам’ятати, що опалювальний сезон значно знижує вологість у кімнатах. Наслідком теплого і сухого повітря є сухість волосся і шкіри. Завдяки належному рівню зволоження ви довше збережете свою молодість і сяєте!
Інтенсивна робота зволожувача повітря забезпечує комфорт перебування в кімнаті. Насолода від дихання та здоров’я завдяки чистому, продезінфікованому та свіжому повітрі. За допомогою зволожувача

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ludmi...
ludmilashkutova78
0% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари