Всі категорії
Додати товар

Зволожувач повітря аромадифузор hlv air purifier kpy-25s dark wooden з підсвічуванням....

425 грн -21% 339 грн
Опис

Компактний зволожувач повітря аромадифузор KPY-25S призначений для створення в невеликих приміщеннях оптимальних умов функціонування людського організму. Невеликий та компактний пристрій дозволить покращити самопочуття людей, які перебувають у кімнаті. З його допомогою відпочинок стане більш ефективним, а продуктивність праці суттєво зросте.

Зволожувач повітря air purifier KPY-25S відрізняється стильним дизайном та компактним зовнішнім виглядом. Модель ідеально впишеться в інтер’єр будь-якого приміщення. Універсальний темно-коричневий колір гармонійно поєднується як із класичним, так і з сучасним дизайном. При цьому пристрій споживає мало електроенергії. Для нормальної роботи зволожувача достатньо буде підключити його до комп’ютера або ноутбука через інтерфейс USB. У ході роботи пристрій видає мінімум шумів. Ніяких додаткових параметрів не потрібне, пристрій працює в автоматичному режимі.

Зволожувач повітря аромадифузор KPY-25S стане незамінним варіантом для дому, квартири чи офісу. При цьому дана модель є оптимальним поєднанням доступної ціни та високої якості.

 

Характеристики:

Тип: зволожувач повітря,

Колір: темне дерево,

Потужність: 2 Вт,

Частота: 50/60 Гц,

Розміри: 110*110*115 мм.

 

Комплектація:

Інструкція,

Зволожувач повітря,

Зарядний пристрій

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари