Всі категорії
Додати товар

Зволожувач 2 в 1, 500мл

650 грн
Опис

Зволожувач 2 в 1: зволожувач з прохолодним туманом, очищувач повітря та нічник в одному, він може покращити якість повітря, тривалий прохолодний туман може допомогти зволожити вашу шкіру та сухе повітря у вашій спальні.
Антигравітаційний дизайн: наш зволожувач повітря використовує антигравітаційну технологію, тому ви можете бачити, як краплі повільно піднімаються вгору, коли він працює, що робить ваше життя цікавішим.
Зволожувач з тривалим терміном служби: Цей зволожувач повітря має великий резервуар для води ємністю 500 мл, що дозволяє використовувати його протягом 4 годин безперервно, не потрібно часто додавати воду

Широке застосування: Цей зволожувач туману може підтримувати хороший рівень вологості для вашого будинку, кабінету, спальні, вітальні, дитячої та інші приміщення середнього розміру
Простота використання: просто увімкніть єдину кнопку на резервуарі для води зволожувача і налийте воду, а потім обережно поверніть її, щоб переконатися, що резервуар сплющений і зафіксований у правильному положенні.
Ідеально підходить для спальні: наш зволожувач повітря працює майже безшумно, тому ваша дитина спатиме спокійно та спокійно щоночі.

Вага: 600 г.
Колір білий.
Матеріал: Пластик

Розміри :
12 см x 22,9 см

У комплект входить:
1 зволожувач
1 USB-кабель

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари