Всі категорії
Додати товар

Індійські аромапалички благовонія сатья

60 грн
Опис

Індійські аромапалички Сатья - високоякісні пахощі, створені виключно з природних інгредієнтів: ароматичних масел, квіткового пилку, патоки, спецій та бамбука. Екзотичні аромати з пряними нотками допоможуть відновити емоційний баланс і ясність розуму, створювати чудову атмосферу блаженства.
Кожна паличка близько одного грама і горить приблизно 30 хвилин.

Сатья вважається найкращим брендом індійського пахощів і є найпопулярнішим асортиментом ладану в Індії.

У НАЯВНОСТІ АРОМАТИ: Супер хіт, Наг Чампа, Золота Ера, Дерево життя, Медитація, Аюрведа, Муск, Пачулі, Опіум, Духовне Лікування, Натурал Сатья, Шоколад, Для тебе, For you, Розмарин, Кориця, Лемонграсс, Біла шавлія, Троянда.

Активні інгредієнти:
- Квітковий пилок. Квітковий пилок виробляється безпосередньо самими рослинами. Вона містить безліч вітамінів та мікроелементів. Корисних речовин у ній навіть більше, ніж у меді. Пилок зміцнює організм і допомагає йому відновитись після серйозної хвороби. Вона містить у собі природний антибіотик, який запобігає виникненню захворювань. Використання пилку в ароматичних паличках замість штучних інгредієнтів робить їх абсолютно безпечними, у тому числі і для приміщень, в яких перебувають діти, а при горінні у повітря виділяються корисні речовини.
- Ароматичні олії. Ароматичні олії використовують для ароматизації палички. В основному завдяки їм дим від тліючих аромапалочок має приємний аромат. Залежно від того, які саме олії були використані, аромат вироблятиме різний ефект. Більшість олій має приємний запах і має лікувальний ефект.

Інструкція по застосуванню: підпаліть кінчик ароматичної палички і загасіть вогонь, залишивши кінчик тліючим. Поставте паличку у спеціальну підставку. Переконайтеся, що поблизу немає предметів, що легко займаються.

Склад пахощів:
квітковий пилок, природна смола, лікарські рослини та спеції, ароматичні олії найвищої якості, бамбукова паличка.
Призначення: для ароматизації приміщень та проведення ритуалів.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари