Всі категорії
Додати товар

Дифузори ефірної олії asakuki 150 мл, скляний дифузор для ароматерапії з 2 режимами туману

2000 грн
Опис

Дифузори ефірної олії ASAKUKI 150 мл, скляний дифузор для ароматерапії з 2
режимами туману

Про цей товар

- 【Унікальний дизайн】 Скляна кришка з малюнком пір'я стане ідеальним доповненням до будь-якої нагоди. Компактний та портативний. Кришку дифузора ефірної олії можна легко зняти, легко наповнити водою та кількома краплями ефірної олії, що допоможе вам отримати користь від ароматерапії.
- 【Регульовані режими туману】 Цей дифузор для ароматерапії працює 5 годин у безперервному режимі або більше 7 годин у переривчастому режимі. Дифузор ефірної олії ASAKUKI створює тонкий та гладкий туман, який наповнить ароматом ваш житловий простір.
- 【Пристрій для ароматерапії 5-в-1】 Цей дифузор ефірної олії оснащений широким резервуаром для води, що легко очищається, 7 різними кольорами світлодіодного підсвічування, декількома режимами таймера розпилення, а також автоматичним перемикачем безпеки, який запобігає перегріву у разі його запуску. із води.
- 【Різні випадки】 Функції туману та світла цього ароматерапевтичного дифузора працюють окремо. Ви можете вимкнути світло на ніч під час сну. Або використовуйте цей розсіювач як нічник. Це чудовий компаньйон для читання, сну та роботи.
- 【Відмінний подарунок】 Цей чудовий дифузор ефірної олії для ароматерапії - продуманий та зручний подарунок, який може принести користь кожному. Поєднання унікального стилю, дизайну ручної роботи та багатофункціональності робить його хітом якості!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари