Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Аромадифузор larchie mars grapefruit & mangosteen 100 мл

690 грн
Опис

Аромат Mars Grapefruit & Mangosteen – це сполучення свіжості грейпфрута, натхненного легкістю апельсинової цедри, та екзотичного мангостану. Цей неперевершений аромат поєднує стиглий та гострий грейпфрут зі солодким фруктовим персиком, що створює вишукану гармонію нот.

На початку ви відчуєте свіжі верхні ноти апельсина та цедри апельсина, які надають аромату енергійності та бадьорості. Поступово серцеві ноти манго, грейпфрута та персика розкриються, змішуючись у чудову фруктову симфонію, яка перенесе вас до тропічного саду, наповненого багатством смаків та ароматів. На завершення вас зустріне тепла база з нотами кедра та червоної смородини, додаючи аромату глибину та стійкість.

Наші аромадифузори з ароматом Mars Grapefruit & Mangosteen створять неперевершену атмосферу у вашому будинку, офісі або будь-якому іншому приміщенні. Завдяки високоякісним інгредієнтам і стильному дизайну наші аромадифузори гармонійно доповнять інтер'єр і стануть ефективними засобами ароматерапії. Вони створять незабутню атмосферу, піднесуть настрій і нададуть відчуття затишку та комфорту.

Оберіть аромадифузор з ароматом Mars Grapefruit & Mangosteen і насолоджуйтесь витонченим поєднанням стиглого грейпфрута та мангостану, екзотичного цитрусового та солодкого фрукта з відтінком персика. Піднесіть своє настроєння і зробіть ваше оточення більш приємним і спокійним з допомогою цього неперевершеного аромату.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tomas111
tomas111
Запоріжжя
Був