Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Аромадифузор larchie neptune blueberry cheesecake 50 мл

390 грн
Опис

Аромат Neptune Blueberry Cheesecake. Цей аромат перенесе вас до солодкого світу чорничних десертів, надаючи вашому приміщенню атмосферу винятковості та насолоди.

Верхні ноти аромату наповнюють простір солодким і винятковим ароматом чорниці. Ці ноти додають аромату свіжості та яскравості, надаючи вам почуття солодкого задоволення.

Серцеві ноти аромату складаються з чорниці та ізюму. Ця комбінація додає аромату Neptune Blueberry Cheesecake глибину та насиченість, розкриваючи його солодку сутність і надаючи йому неповторний характер.

Базові ноти аромату включають крекер грем, спеції, вершки, цукор та ваніль. Ці ноти доповнюють аромат, надаючи йому кремовість, легкість та багатство. Вони створюють ніжний фон, на якому вишукані ноти чорничного десерту можуть розкритися в повному обсязі.

Наші аромадифузори з ароматом Neptune Blueberry Cheesecake створять особливу атмосферу в вашому домі, офісі або будь-якому іншому приміщенні. Вони допоможуть вам насолодитись ароматом солодкого чорничного десерту і перенести вас до світу смаків та задоволення. Оберіть аромадифузор з ароматом Neptune Blueberry Cheesecake і отримайте задоволення від цього привабливого аромату.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tomas111
tomas111
Запоріжжя
Був