Всі категорії
Додати товар

Елітні ароматичні палички апельсин – кипарис, аюрведа

100 грн
Опис

Аюрведа, доша терапія дуже крутий подарунковий набір аромопаличок та конусів, упакований у розкішній подарунковій коробці та зроблений з любов´ю для Вас з Індії.

Набір складається з:
- Ароматичні палички 25 г.
- Ароматичні конуси 10 штук
- та керамічна підставка

Апельсин – Кипарис - н атуральні ароматичні палички Аюрведа Доша Терапія Вата,
Кипарис – знімає нервову напругу, відновлює сон. Підтримує у складні життєві періоди.
Апельсин – підвищує працездатність, знімає сильну втому. Допомагає від депресії. Заспокоює.

Аюрведа - це давня наука про здорове довге життя, в якій головним фактором благополуччя вважається єдність тіла, органів чуття і руху, розуму і душі. В Аюрведі визначено три основні типи - доші людини та її конституції: вата, піта і капха. Поняття Доша є більш глибоким, ніж просто анатомічна конституція людського тіла або його характер. У ньому враховуються швидкість обмінних процесів, фізична та психічна рухливість, схильності та темперамент людини. Вата – це повітря. Піта – це вогонь та вода. Капха – це вода, земля та космос. У кожній людині є і вата, і піта, і капха, просто щось одне виразно явніше. Усі вони перебувають у балансі один з одним.

Набір Пісня Індії Доша терапія ретельно сформульований, щоб гармонізувати психо - фізичний стан та стимулювати життєву сили - прану. Ароматичні палички та конуси готуються з натуральних трав, коренів, квітів, смоли, ароматичних есенцій та інших природних елементів, що традиційно використовуються в аюрведичній медицині

БЛАГОВОНІЯ ДЛЯ ВАТИ:
Людям, що належать до типу Вата - доші, корисні ті пахощі, які заспокоюють розум і зміцнюють нерви, знімають збудження, хвилювання та страх, знижують загострену чутливість. При Вата-конституції хороші теплі пахощі, що дають енергію у поєднанні з приземлюючою, стабілізуючою дією, що дарують спокій і силу: сандал, мирра, ладан, мигдаль, мускус, базилік і камфора.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?