Всі категорії
Додати товар

Інтер'єрний настільний годинник "блискавка" 1965 р. ссер. на ходу. no3

299 грн
Опис

Мошеників не турбувати! (За посиланням та іншим не переходимо).
Матеріал: Сполучний, оргскло корпус
Тип: 100% Оригінал
Виробник: СРСР Made in USBR
Опис: Інтер'єрний настільний годинник "Молоня" 1965г. СРСР. На ходу. No3
Рідкісний інтер'єрний годинник в оргсклі дуже ніжного, салатового кольору. Дуже цікаві та класні. Супер. 65-й рік. Ідуть точно. Чищені. Завод до двох діб. Чудовий, має дуже класний вигляд. Слугуватимуть довго. Розмір і сохран на фото. Будь-яке додаткове фото за запитом. Відповідаю на будь-яке питання в межах власної компетенції. Будь-яке зручне для вас відправлення. Накладним платіжом відправляємо по передоплаті у дві сторони. Порядність і паковання гарантуємо.
Паковання Укріплостей, Мeest експрес-скарантуємо. Відсилання до будь-якої країни. Якісне паковання за наш рахунок. За логістику Укрпочти, Meest експрес-повідомлення не несемо. Відсилання упродовж доби.
Дивіться всі наші оголошення, багато цікавого. Нововчина, репліки, фейків немає. Не натискайте купити, якщо не впевнені, на всі питання відповідаємо. Тут виставляють дуже велику комісію. Усі питання до угоди. ПІШТЕ!!! БЕЗПЕКА СТИЛЬКА!!Зверніть увагу на ШАФІ змінилися умови доставки, оплата у відділенні тільки за передоплатою в один бік. Безпечна пропозиція через Шафу найкращий спосіб.
Лоти комбіновані, доставка дешевша.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Салатовий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize