Всі категорії
Додати товар

8-дюймовий цифровий календарний денний годинник excelvan дуже великий, нескорочений...

1280 грн -25% 960 грн
Опис

Про цей предмет

- Екран високої якості: це чисто біле відображення даних на чорному фоні на високоякісному 8-дюймовому екрані, де майже немає яскравих плям, що забезпечує виняткову чіткість під будь-яким кутом огляду. А 2 інтерфейси користувача сприяють його різноманітності.
- Чітке відображення 8 мовами: цей денний годинник чітко відображає день, тиждень і місяць великими жирними літерами без використання скорочень англійською, іспанською, французькою, німецькою, польською, італійською, голландською або валлійською. Ніколи не турбуйтеся про абревіатуру чи мовні проблеми.
- Подвійний режим і нічний диммер: дисплей можна легко встановити на 12 або 24 години, а також на британський або американський режим дати (місяць-день-рік і день-місяць-рік). Крім того, він тьмяніє щовечора о 19:00 і автоматично світлішає вдень о 7:00.
- Окремо стоячий або настінний: його 8,5 дюймів у ширину x 6,7 дюймів у висоту x 0,8 дюймів у глибину (4,5 дюймів у глибину з підставкою) екран діагоналлю 8 дюймів робить його чудовим для настінного чи автономного встановлення з висувною підставкою, для дому, офісу або навіть Classroom. Лише відповідно до ваших власних уподобань.
- Ідеальний подарунок: дізнавшись про вас, ви знайдете його ідеальним для людей будь-якого віку, для бабусь і дідусів, які страждають на втрату пам'яті або з вадами зору, для підлітків, яким важко сприймати скорочені слова.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари