Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Світлодіодний настільний годинник, будильник з термометром latec

599 грн
Опис

- ЗРУЧАЙТЕ ВСІ ВАШІ ПОТРИБНОСТІ СИГНАЛІЗАЦІЇ -- обтічний компактний дизайн, але великий дисплей із температурою. Можна встановити 2 будильники, наприклад, один для пробудження, один для зустрічі. Крім того, функція повтору дає змогу вам отримати ще 5 хвилин часу повтору одним простим клацанням миші. Коли будильник спрацює, то то торкніться кнопки SNOOZE/LIGHT, щоб увійти в режим повтору. Натисніть будь-яку іншу кнопку, щоб вийти з режиму повтору.
- Звукова активація: більше енергоощадження: це розумний будильник із голосовою активацією, його не потрібно постійно під'єднувати. Тобто екран прокидається на 6 секунд, коли ви видаєте тихий звук. Легке постукування за годинником, дотик до столу, кашель, стукання в долоні тощо чарівним способом змусять ваш будильник увімкнутися. Ця особливість робить цей годинник ідеальним для спалень. Ви можете спати ночами, не турбуючись про яскравість світлодіодного екрана.
- Заряджайте одну годину, але використовуйте впродовж десяти днів: цей нічний годинник містить USB-кабель для заряджання, який для вашої зручності призначений для живлення (адаптер не входить до комплекту). Його можна використовувати впродовж 10 днів після однієї години заряджання. Вбудована батарея-кнопка для збереження параметрів годинника в разі вимкнення електроенергії. Показування часу сумісне з 12-годинним і 24-годинним форматом.
- 16 звуків будильника та 3 регульованих рівні гучності: на відміну від тихих звуків будильника інших цифрових світлодіодних будильників, наш будильник пропонує 16 різновидів приємних звуків будильника, включно з музикою птахів, звуковим сигналом, фортепіанною музикою, м'яку музику, класичну музику тощо. Тепер просто виберіть свій улюблений рінгтон для доброго ранку. Крім того, звук будильника може вибирати 3 рівні гучності (від 30 дБ до 90 дБ). Максимальна гучність дуже висока, що підходить навіть для тих, хто міцно спить.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари