Всі категорії
Додати товар

Цифрові будильники edup love, електронні дзеркальні годинники зі світлодіодним...

600 грн -5% 570 грн
Опис

Цифрові будильники EDUP LOVE, електронні дзеркальні годинники зі світлодіодним
підсвічуванням, режим повтору

Про цей товар

- ВЕЛИКИЙ ДИСПЛЕЙ HD 6,7 дюйма + ПОВЕРХНЯ ДЗЕРКАЛА - цифровий годинник оснащений світлодіодним дисплеєм великого розміру 6,7 дюйма, ви можете чітко перевіряти час у будь-якій точці кімнати; також можна використовувати будильники з унікальною технологією акрилового дзеркала, модні та красиві. як туалетне дзеркало.
- РЕЖИМ ВІДТРИМАННЯ + НІЧНИЙ РЕЖИМ -- кнопка повтору цифрового будильника розташована у верхній частині годинника і може бути легко відключена, що дозволяє вам отримати від 5 до 60 хвилин додаткового часу сну; Нічний режим означає, що світлодіод автоматично переходить у режим відображення мінімальної яскравості у нічний час, це не впливає на ваш сон.
- 3-РІВНЕВА ЯРКІСТЬ + АВТОНАЛАДКА -- Світлодіодний екран електронного годинника має три види яскравості: низьке, середнє і високе світло, ви можете вибрати яскравість; Світлодіодний годинник оснащений світлочутливим датчиком, який автоматично регулює свою яскравість залежно від інтенсивності світла навколо екрана.
- ПАМ'ЯТЬ ВИМКНЕНА -- Дзеркальний годинник використовують джерело живлення USB DC-5V/1A; Сучасний годинник оснащений батареєю CR2032, при відключенні будильника при підключенні живлення USB ви можете зберігати дані будильника.
- - Коли годинник встановлений на підставі, це настільний годинник для столу, тумбочки, туалетної кімнати; Коли годинник знятий з підставки, це настінний годинник, який можна встановити на стіну через отвір для підвішування ззаду, для спальні, офісу, вітальні, кухні

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари