Всі категорії
Додати товар

Цифровий будильник fozhuatri

448 грн
Опис

- Будильник з дисплеєм температури та вологості: покращений цифровий будильник із великим світлодіодним дисплеєм температури та вологості, який може відстежувати клімат у приміщенні в режимі реального часу та захищати ваше здоров'я та здоров'я вашої родини. Вологість ≤ 29%, суха; 30% ≤ вологість ≤ 69%, комфорт; вологість ≥ 70%, вологий. Режим °C/°F можна вільно перемикати, що зручно та практично.
- Подвійні будильники з функцією повтору: цифровий будильник має два окремі часу будильника. Ви можете встановити два будильники на один день, щоб відповідно планувати свій час. Завдяки функції повтору ви можете поспати ще 5 хвилин. Можна регулювати 4 рівні гучності та вибирати з 40 різних музичних стилів.
- 5 регульованих рівнів яскравості: підтримує п'ять різних налаштувань яскравості та відповідає вашим різним потребам вдень і вночі. У разі виявлення звуку або дотику світлодіодний екран загоряється й автоматично вимикається за 5 секунд. Під час під'єднання USB-кабелю світлодіод завжди горить. Великий світлодіодний дисплей, чітке та комфортне візуальне сприйняття. Завдяки білим світлодіодам цифри легко читаються в темряві.
- USB-кабель для заряджання та вбудований резервний акумулятор. Цей настільний годинник обладнаний USB-кабелем для заряджання, тому його можна зручно заряджати. Зазвичай акумулятор можна використовувати впродовж 15 днів. Вбудована батарейка-таблетка зберігає настроювання годинника в разі збою живлення. USB-порт дає змогу заряджати смартфон або інші пристрої під час сну.
- Будьте впевнені, що наш цифровий будильник проходить сувору перевірку якості.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Форма:
Прямокутна
Форма оправи:
Прямокутна
Механізм:
Електронний
Форма:
Прямокутна
Форма:
Прямокутна
Форма:
Прямокутна
Продавець
andriy2382765
Electroboom
Надвірна
20% виконаних замовлень
Був

Схожі товари