Всі категорії
Додати товар

Цифровий дорожній будильник, компактний складаний будильник

462 грн
Опис

- Стандартний зумер будильника】Одне клацання, щоб відкрити режим вихідних, будильник телефонує з понеділка по п'яті, і вихідні більше не подразнюють. Складаний будильник має режим будильника та вихідного дня. Це м'який сигнал тривоги зі стандартною гучністю зумера (60-75 дБ).
- ➽【 Розумний повтор 】Функція повторення підсвічування цифрових дорожніх годинників може використовуватися постійно, поки не спрацює будильник, навіть за слабкого освітлення або вночі. Для повного вимкнення дисплея на 5 секунд натисніть і утримуйте кнопку повтору.
- ➽【Простота роботи від батареї】 Витрата батареї під час руху мінібудильника залежить від використання будильника та підсвічування. Він живиться від батарейки типу «таблетка» CR2032 (входить до комплекту) і працює 6-8 місяців.
- ➽【Дуже просто у використанні】На екрані показується час (перемикне у форматі 12/24 год), час будильника, температура в приміщенні (F/C), місяць, дата та день тижня. Він обладнаний 5 кнопками керування на передній панелі, щоб зробити керування інтуїтивнішим і простішим.
- ➽【Широке використання】Компактний розмір робить його ідеальним Цифровий дорожній будильник-ідеальний подарунок для дорослих, дітей, хлопчиків, підлітків, студентів і дітей. Ви можете розмістити його де завгодно на тумбочці, тумбочці або письмовому столі вдома та в офісі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Форма:
Квадратна
Форма оправи:
Квадратна
Механізм:
Електронний
Форма:
Квадратна
Форма:
Квадратна

Схожі товари