Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Вініловий настінний годинник заз 966 ретро оригінальна платівка

720 грн
Опис

Вініловий годинник від інтернет-магазину Green Seven  стане чудовою прикрасою дитячої кімнати, вітальні, кухні, прихожої, цілого дому взагалі, ігрового залу, арт-простору, гаража, майстерні, офісу, тематичного кафе тощо.

Також це вдалий та функціональний подарунок до будь-якої нагоди другу, колезі, керівнику, коханій людині, хрещеним батькам, племіннику, далекому родичу із Сибіру і так далі.

Матеріал: вінілова ретро-платівка (використовуємо виключно б/в платівки у прекрасному стані)
Діаметр: 30 см 
Всі годинники Green Seven  обладнані довговічним механізмом безшумного та плавного ходу, одного зі світових лідерів виробництва годинникових кварцових механізмів. 

Похибка механізму: до 20 секунд в рік

Будь ласка, зверніть увагу:

Стрілки годинника можуть відрізнятися від представлених на фото, уточнюйте при замовленні;
 Батарейка АА у комплект не входить;
 Оскільки ми використовуємо виключно автентичний вініл, колір та текст на центральній круглій наліпці буде відрізнятися від представлених на фото.
Купуючи годинники у Green Seven, ви не лише отримуєте унікальний та якісний виріб, а й дбаєте про довкілля. Патефони, грамофони та вінілові програвачі, на жаль, давно не в моді, і цілі колекціїї платівок наші бабусі-дідусі відправляли та відправляють у смітник. Дамо друге життя вінілу та збережемо планету разом!

Ми виготовляємо годинники по індивідуальному замовленню. Доплата за створення СAD макету становить від 250 грн та залежить від складності креслення і побажань замовника.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари