Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Настінні годинники дерев'яні в скандинавському стилі лофт.

550 грн
Опис

Часи настінні дерев'яні - відмінні, ексклюзивні подарунки собі, рідним та друзям на день народження, 8 березня, новосельє та інші свята! Дерев'яні настінні годинники - це прикраса вашого інтер'єру, це теплая енергія дерева у вашому домені.
Ці настінні дерев'яні годинники призвані нагадують вам або вашим друзям про розмірене течення часу і домашньому уюте в міській суете мегаполісів. Коли я на них смотрим, то я спонукаю чудові мгновенія, які я перевірила, віддих у лесу, збираючі ягоди, лечебні трави, гриби та слухала шум леса. Нежний відтенок серого підходить до любого інтер'єру, додаючи акцент.

Розмір дерев'яних годин - 30х45см. Привітний сірий або димчастий колір дерева настінних годин підходить до любого стилю інтер'єру, особливо вони актуальні та хороші в сучасному стилі лофт і кантрі, загородному домені або у вашому власному кафе чи ресторані.

Ці чудові дерев'яні годинники зроблені з соси і мають фантастично приємну фактуру та сірий відтенок. Якщо вам нравятся більш інші відтенки дерева, або ви хочете синія, а можуть бути і рожеві настінні годинники - зробимо тоніровку за вашим запитом.

Часи мають безшумний кварцевий механізм. Обробляють дерев'яні настінні годинники від однієї пальчикової батареї (входить в комплект) і мають надійне кріплення на стені.

Усі матеріали, використані в роботі натуральних та безпечних для людей та тварин.

Інші моделі моїх годин ви можете переглянути тут: https://yakisugi.**********
Додаткові характеристики:
Матеріал: Дерево

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
perepust.igor
perepust.igor
Київ
Був

Схожі товари