Всі категорії
Додати товар

Настінний годинник

2400 грн
Опис

Настінний годинник з дерева волоського горіха з епоксидної смоли в металевій оправі. Годинник має незвичайний, патріотичний зовнішній вигляд, відрізняється унікальністю, адже виріб ручної роботи завжди індивідуальний. Годинник може бути виготовлений по вашим розмірам, з лазерним гравіюванням вашого логотипу, слогану, імені тощо. Дерев'яні настінні годинники це практичне і оригінальне рішення декору в баню, спальню, зал, вітальню. Вони миттєво перетворюють інтер'єр і стають приємною обновкою для дизайну приміщення.
Крім того, що великий настінний годинник, виготовлений своїми руками, в одиночному варіанті, без повтору. Вони ще й стануть предметом гордості, візитною карткою Вашого будинку. Адже такі годинники єдині і унікальні. А мох створює цікавий проект з шматочком природи який зовсім не вимагає догляду.
Настінний годинник великого діаметра - це також чудовий подарунок своїм самим близьким, друзям і приятелям. Дерев'яні годинник це красиво, екологічно, міцно, довговічне і з родзинкою в декорі.

Характеристика:

Тип механізму: Кварцовий
Джерело живлення: Батарейка
Циферблат: Аналоговий (стрілочний)
Форма часу: 12 годин
Матеріал: Натуральне дерево. Обід метал.
Покриття: Епоксидна смола.
Габаритні розміри годин: 40 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
pavlin84
pavlin84
Вишгород
Був

Схожі товари