Всі категорії
Додати товар

Годинник настінний зі смоли

1750 грн
Опис

Діаметр годинника 33 см.

Дзеркальні стрілки та цифри

Безшумний годинниковий механізм

Кріплення для стіни

На замовлення можливе виконання в будь-якому кольорі.

За накладеної платежі необхідно внести аванс у розмірі 150 грн. (Іта сума буде вирахована з суми накладеної платежі). Всі посилки бояться на повну вартість за замовчуванням. Замовлення накладеним платіжом вирушає тільки після узгодження замовлення телефоном.

Під час оформлення товару "під замовлення" враховуйте передоплату в розмірі 50% від вартості товару.

Важно. Реальний відтінок виробу може трохи відрізнятися від фотографії. Це не є браком.

У разі відмови від посилки всі транспортні витрати оплачується клієнтом. Якщо вами було зроблено повне плаття замовлення, після отримання нами повернення, упродовж 3 робочих днів вам буде повернена сума оплати за винятком вартості доставки у 2 сторони.

* Іноді можуть бути форс-мажорні обставини, коли терміни доставки можуть збільшитися. Ми не несемо відповідальності за затримки з вини перевізника.

Повернення/обмін товарів належної якості здійснюється завдяки покупця. У разі повернення, грошові засоби покупцеві повертаються (у разі дотримання умов, проведених вище) упродовж 3 робочих днів із моменту отримання нами товару в розмірі передоплати за вирахунком вартості доставки у 2 сторони.

У разі, якщо замовлення було відправлено з безплатною доставкою (закази по 100% передоплаті), під час повернення товару Покупцеві повертається сума за вирахунком вартості оплати, яку ми отримали.
Додаткові характеристики:
Колір: Білий
Форма: Круглі

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kiralice
MagicBox
Харків
76% виконаних замовлень
Була

Схожі товари