Всі категорії
Додати товар

Бронзовий антикварний англійський дверний молоток стукачка

850 грн
Опис

1. Бронзовий англійський дверний молоток стукачка із зображенням Dick Turpin, середина сторіччя. Дуже цікаво та незвично буде виглядати на Ваших дверях або просто для декору.
Важкий, якісний. Висота 9*6 см. Стан вінтажний, з патиною, дивіться фото. На сайті Etsy його ціна була 78$ (скрин додається).
Дік Терпін (1705-1739) був англійцем, розбійник, доросле життя якого минуло в пограбування селян.
Незважаючи на його жахливі злочини, багато хто вважав його романтичним, і його увічнили через міфи, легенди та навіть дверні стулки. Що досить іронічно, враховуючи, що він сам не мав потреби в дверних молотках і просто входив у будинки за допомогою двоствольного кремневого пістолета.
Тепер ви можете принести нотку Англії 18-го століття у свої власні двері за допомогою цього чарівного виробу з міцної латуні у вигляді Діка (Річарда) Терпіна та його вірного коня. Деталі спереду чудові, можна навіть розгледіти його маску та напис ЙОРК – ЛОНДОН на крихітному покажчику.
2. Друга невелика стукачка у вигляді бульдога. Розмір 7*5 см, приїхала з Англії. Можна використовувати для декору. Ціна вказана за одиницю.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари