Всі категорії
Додати товар

Дошка садху букова дошка sadhu board (масажер для стоп) дерев'яні безпечні шипи

1799 грн
Опис

Унікальна Дошка Садху Sadhu Board (масажер для стоп) дерев'яні безпечні шипи, універсальний розмір стопи до 45, крок 10 мм. Матеріал: Дерево - Бук із просоченням з воску пальми Карнауба. Шипи із термічною обробкою. Варіанти гравіювання: "Сила", "Рівновага", "Процвітання", "Гармонія", "Просвітлення" на вибір. Дошка складається з двох половинок, які складаються одна в одну і фіксуються магнітами в одне ціле, що дозволяє швидко і зручно сховати шипи і покласти дошку з собою в дорогу. У комплектацію входить крафтова упаковка з протиударними вставками, що забезпечують захист виробу під час транспортування поштою. За додаткову плату Ви можете замовити нанесення додаткового, вітального або іменного гравіювання на дошку, вкажіть у коментарі до замовлення.

Стояння на дошці садху за рахунок впливу на точки акупунктури запускає оздоровчі, очисні та відновлювальні процеси в організмі. Ця практика допомагає активізувати внутрішню енергію людини, забезпечує відчуття бадьорості та припливу сил. Крім того, стояння на цвяхах сприяє нормалізації артеріального тиску, розслабленню м'язів та зняття напруги з тіла.
Однією з переваг короткочасного перебування на шипах є можливість перезавантажитись та відключитися від хвилювань та тривог на кілька хвилин. Це дозволяє повернутися до робочого процесу з новими силами та підвищує продуктивність. Вже багато хто встиг полюбити Дошку Садху і переконався в її дієвості.

Вплив на фізіологію організму:

Оздоровлення організму через активацію акупунктурних точок.
Нормалізація артеріального тиску (АТ).
Розслаблення м'язів та зняття затисків.
Поліпшення кровообігу.
Стимуляція внутрішньої енергії організму.
Підвищення бадьорості та прилив сил.
Очищення та відновлення організму.
Короткочасне відключення від хвилювань та тривог.
Підвищення продуктивності та концентрації.
Позитивний вплив на психоемоційний стан.

Вплив на психологічний стан:

Зняття стресу.
Поліпшення настрою.
Зменшення тривожності.
Боротьба зі страхом.
Справжність із негативними емоціями.
Підвищення рівня концентрації.
Розвиток уваги.
Впевненість в собі.
Виявлення внутрішніх ресурсів.
Введення у медитативний стан.

Ми займаємося виготовленням дощок Садху більше 10 років та створили унікальну, безпечну дошку з натурального дерева без використання металевих цвяхів. Дерев'яні букові шипи термічно оброблені та просочені натуральною олією льону. Їхня міцність не поступається металевим цвяхам, і виключає виникнення корозії та іржі. Шипи мають спеціальну форму та ідеальну ідентичність, що дозволило створити найбезпечнішу дошку садху на ринку. Крім того, вага дошки істотно зменшилася, що дозволяє вам брати її з собою куди завгодно, не викликаючи дискомфорту. Наша новинка має преміальний дизайн, гравіювання, яке опціонально можна змінити або доповнити за вашим бажанням. Також ми не забули про якісну, крафтову, протиударну упаковку, це дає вам 100% впевненість, що Вашу Садху буде доставлено поштою в її первісному вигляді. Розмірна сітка нашої дошки універсальна до 45 розміру стопи. Тому це, безумовно, унікальний та універсальний подарунок для всіх. Подаруйте собі та своїм близьким найдорожче – здоров'я. З нашою новою безпечною Садху, це стало можливим.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари