Всі категорії
Додати товар

Чохол для бутля води / стильний декоративний тубус для бутля

2850 грн
Опис

Тримайте Ваше джерело води в елегантному стилі та надайте йому новий рівень вишуканості.

Цей декоративний тубус з масиву натурального дерева ручної роботи вносить неповторний елемент дизайну у ваш декор. Він підкреслить Вашу увагу до деталей та естетичний смак.

Кожен елемент створюється з любов'ю та увагою, надаючи вашому простору неповторний шарм і стиль.

Що робить тубус особливим?

• Збереження якості води: Темний не прозорий тубус з масиву натурального дерева ефективно захищає воду від прямих сонячних променів та ультрафіолетового випромінювання, гарантуючи, що ваша вода залишається свіжою та смачною. Корисні властивості води зберігаються, оскільки тубус запобігає окисленню та руйнуванню поживних речовин і забезпечує вам воду з максимальною користю для здоров'я.

• Естетика та стиль: Елегантний та стильний дизайн тубусу в чорному матовому дизайні не лише приховує синій пластик, але й надає вашому джерелу води неперевершений зовнішній вигляд, ідеально вписуючись у ваш інтер'єр.

Кожен декоративний тубус - це унікальний виріб, виготовлений вручну, щоб ви зберегли воду високої якості та неповторний стиль.

• Вологостійкість та довговічність: Тубус має вологостійке екологічне покриття (Німеччина), яке гарантує, що він не боїться вологи та впливу ультрафіолету. Це забезпечує його довгий термін служби. Європейські норми безпеки EN-71.3.

• Ідеальне поєднання з "Підставка для бутля води 19 л . Підставка для вазонів " (див. усі оголошення автора).

!Важливо: впродовж квітня в комплекті до тубусу надійна електрична автоматична помпа для води на акумуляторі ємністю 1200 мА/г у ПОДАРУНОК. Одного заряду помпи вам вистачить мінімум для 100 л води. Це найкраща альтернатива ручній помпі.

Характеристики:

Розмір (ДхШхВ) : 30х30х46 см

Матеріал: масив натурального дерева, екологічне вологостійке покриття, вологостійка тканина.

Кольори: Black Magic Matt ( суцільний чорний матовий), Snow White ( білосніжний ), White Oak Fusion (білий/дуб), Graphite (Графітовий) або Graphite oak (дуб-графіт ( див. інші оголошення продавця"))

Призначення: для дому, для офісу, для студії, для домашнього користування/малого бізнесу, для будинку, для дачі, для гаража, для спортзалу, для фітнес-клубу, для салону краси, для барбершопу, для перукарні, для автосалону, для лікарні, для виробництва, для кафе, для готелів, для ресторанів, для HoReCa, для організацій, для сім'ї, для складу, для цеху, для ангару, для школи.

Нехай ваша вода має не лише відмінний смак, але і втілює ваш унікальний стиль та бажання проактивно дбати про здоров'я!

Напишіть нам по всім питанням та замовте свій унікальний тубус вже сьогодні, відчуйте вишуканість ручної роботи у кожній деталі та отримайте автоматичну помпу у ПОДАРУНОК!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари